top of page

paint & gin
RADIONICA

Pobjegni u prirodu i nauči kako koristiti biljke na platnu i u čaši.

Ova je radionica jedinstveno putovanje za sva osjetila u kojem ćete uz boje paralelno otkrivati i okuse bilja!

Okruženi zelenilom i u ugodnom društvu, naučit ćete ponešto o raznim biljkama i njihovim jedinstvenim karakteristikama te otkriti koje od njih daju živahne boje i uzorke. Zatim ćete odabrati vlastitu kombinaciju lišća, cvjetova i stabljika te uz stručno vodstvo kreirati svoj jedinstveni dizajn na tkanini. 

Dok stvarate svoje malo remek-djelo, kušat ćete nekoliko proljetnih gin koktela nadahnutih upravo okusima bilja s kojim ćete se igrati na platnu. Upoznat ćete razno bilje i začine koji se mogu pronaći u ginu te kako ih možete koristiti za pripremu osvježavajućih i aromatičnih koktela.

Svoju ekoprint kreaciju moći ćete ponijeti kući kao uspomenu na naše malo kreativno putovanje u prirodu, a otići ćete i s receptima za sve koktele koje ćete kušati!

Informacije

O voditeljicama

joanna-kosinska-MczRMzUwwPs-unsplash.jpg

Rezerviraj svoje mjesto

Zahvaljujemo na prijavi! Ubrzo će ti stići email s potvrdom i uputama za plaćanje.

Vaši podaci uneseni putem ove forme koriste se isključivo za potrebu evidencije i kontakta vezanih za Vašu prijavu za radionicu. Za sva pitanja ili nedoumice vezane za obradu Vaših podataka, kontaktirajte nas e-mailom na info@brigljevicdistillery.com.

Prodaja i konzumacija alkoholnih pića zabranjena je osobama mlađim od 18 godina. 
Ispunom i slanjem prijave putem ove forme, potvrđujete da ste punoljetni.

bottom of page